SZOLGÁLTATÁSUNK ALAPJAI
RENDSZERSZINTŰ TÁMOGATÁS

Szolgáltatásaink kialakítását sok éves rendszergazdai tapasztalatainknak köszönhetjük. Tartalmazza mindazokat a rendszerüzemeltetési feladatokat, amelyekkel egy vállalat informatikai hátterét folyamatosan biztosítani tudjuk.

Monitorozás

0-24 órában működő monitorozó rendszerünk segítségével felkészülhetünk egy esetleges rendszerkarbantartásra, vagy egy bekövetkezett hibáról sms-ben, e-mailben azonnal értesülünk.

Karbantartás

Havidíjas rendszerkarbantartási szolgáltatásainknál az automatizált folyamatokon kívül távoli és helyszíni karbantartásokat is végzünk.

Ügyfélszolgálat

Rendszergazdáink néhány percen belül távolról, kiszállás nélkül segíteni tud, a felmerülő szoftveres hibák elhárításában. Időkeret nélküli mobil elérhetőséget biztosítunk, hogy akkor tudjunk segíteni amikor tényleg szükség van ránk.

Felmérés

Szintrehozó telepítés, előre definiált program listák, hogy minden operációs rendszer és felhasználói office csomag egyformán és azonos módon működjön.

MILYEN FORMÁBAN?
RENDSZERGAZDA SZOLGÁLTATÁSOK

Ügyfeleink legtöbb esetben a havidíjas szolgáltatás mellett döntenek, mert így bátran, bármikor, bármilyen informatikai problémával fordulhatnak hozzánk. A rendszerkarbantartásba beletartoznak olyan szolgáltatások, amik a számítógépek, szerverek és hálózati eszközök folyamatos felügyeletét biztosítják!

ESETI MEGBÍZÁS

Akkor javasolt, ha azonnali beavatkozásra van szükség Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és vonzáskörzetében.
- Óradíjas elszámolás
- Akár aznapi kivonulás

HAVIDÍJAS RENDSZERGAZDA

Fontos a kiszámíthatóság és az ütemezett rendszeres jelenlét, mindig van egy rendszergazda telefonszám ami elérhető.
- Folyamatos felügyelet
- Ütemezet helyi karbantartás
- Korlátlan segítségnyújtás

KIHELYEZETT RENDSZERGAZDA

Ha folyamatos informatikai támogatásra van szükség. Szabadság nélkül, folyamatos helyettesítéssel.
- Minden munkanapon
- Minden költség elszámolható
- Az eszközöket mi biztosítjuk